Un VW Passat de ocazie este disponibil pe site-ul UniCreditLeasing

Autor: ProMotor 08 feb. 2024 Dosar & Analize

Volkswagen Passat Variant se remarcă printre cele mai populare și mai de succes mașini din cadrul categoriei break-urilor.

Printre avantajele mașinii germane se numără confortul, manevrabilitatea și capacitatea de încărcare uriașă, ceea ce o transformă într-un vehicul ideal pentru cei care călătoresc mulți kilometri și au nevoie de un portbagaj mare. Dacă doriți să achiziționați un Volkswagen Passat Variant de ocazie există mai multe site-uri de specialitate cu oferte pentru toate buzunarele. Noi am găsit un Passat break ce poate fi cumpărat cu aproximativ 18,500 de Euro (TVA inclus).

Exemplarul respectiv a fost produs în anul 2019. Are sub capotă un motor 2.0 litri TDI de 110KW / 150CP și cutie de viteze manuală cu șase trepte. Rulajul este destul de mic: 64.966 de km.

VW Passat Variant: Design și utilitate combinate

Combinația dintre design și funcționalitate se regăsește mai ales la interior. Aici clientul va găsi doar materiale de calitate care conferă întregului interior al break-ului un aspect ordonat și structurat. Chiar dacă a depășit 50.000 de km arată ca o mașină cu puțini kilometri, iar asta se vede în starea tapițeriei. Scaunele, fețele ușilor și bordul sunt acoperite cu nuanțe deschise care nu par să aibă urme de uzură excesivă.

Există un ecran în consola centrală care vă oferă toate informațiile importante. La fel ca și celelalte autovehicule din gama de modele Volkswagen, break-ul este dotat cu o serie întreagă de sisteme de asistență. Acestea fac ca șofatul de zi cu zi să fie nu doar mai confortabil, ci și mai sigur.

„Pentru a evita eventualele neplăceri, UniCredit Leasing va recomanda verificarea cu mare atenție a bunurilor expuse spre vânzare, înainte de a lua hotărârea de achiziționare. Fiind vorba despre bunuri ce provin din contracte de leasing, va încurajam să efectuați verificările necesare, pentru a putea determina cât mai bine starea tehnică și estetică a bunului pe care doriți să îl achiziționați” se arată în anunț.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: rulate.unicreditleasing.ro



Comentarii
Inchide