American muscle cars pe care le poţi cumpăra în România. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 ian. 2016 Știri auto

 

 

Când vine vorba despre maşinile americane, anii ’60, ’70 şi ’80 au fost prolifici din punct de vedere al producerii celor mai ”fioroase” modele din toate timpurile. În acea perioadă lumea nu era atât de preocupată de protejarea mediului înconjurător, aşa că maşinile nu aveau limită în ceea ce priveşte consumul. Trebuiau să arate bine şi să fie puternice. E vorba de maşinile cărora azi le spunem „Muscle-Cars”. Am decis să căutăm pe site-urile care se ocupă cu vânzarea maşinilor SH în România, şi să vedem care este oferta de maşini din această categorie, dar şi la ce preţuri sunt disponibile. 

Citeşte şi Top 15 cele mai periculoase şosele din lume. GALERIE FOTO

Citeşte şi Pilotul automat reduce consumul? Dacă da, cu cât?

Citeşte şi VIDEO. Bobotează 2016. Preot care sfinţeşte maşinile în trafic cu antemergător de la Poliţie

Am găsit patru modele extrem de arătoase de Chevrolet.Iată principalele momente din istoria Chevrolet în motorsport.

Chevrolet Corvette – 32.900 EURO

Acest Chevrolet Corvette a fost fabricat în 1982, are 10.000 de kilometri la bord, funcţionează pe benzină, are o capacitate cilindrică de 5.700 cm3, 200 de CP, cutie de viteze automata, este încadrată la norma de poluare Non-euro şi este înmatriculată ca maşină de epocă. De asemenea maşina mai beneficiază de geamuri electrice, faruri escamotabile, servodirecţie, servofrână şi aer condiţionat. Automobilul a fost recondiţionat integral, fiind înlocuite scaunele, volanul, mocheta, feţele uşilor şi ale plafonului, parbriz, jante şi capace jante noi, tobe laterale, elementele originale fiind schimbate deoarece prezentau uzură excesivă. 

Citeşte şi Rovinieta ar putea deveni istorie

Citeşte şi De ce cutia de viteze manuală foloseşte modelul H?

Chevrolet El Camino – 29.500 EURO

Acest Chevrolet El Camino SS 454 este originar din California, şi are dotari precum: cutie automată, frâne pe disc, servodirecţie, evacuare sport dublă, închidere centralizată, aer condiţionat, scaune sport din piele

Modelul Chevrolet El Camino a fost un vehicul utilitar coupé produs de divizia Chevrolet a General Motors între 1959-1960 şi 1964-1987. Acest exemplar este unul extrem de rar datorită motorizării: utilizează benzina ca şi combustibil, are o capacitate cilindrică de 7.400 cm3 şi de 454 cai putere. 

Citeşte şi GALERIE FOTO. Maşinile dictatorilor – află ce automobile deţineau Hitler, Saddam Hussein sau Kim Jong-Il

Citeşte şi 5 maşini premium second hand mai ieftine de 8.000 de euro

Chevrolet Camaro – 16.500 EURO

Fabricat în 1978, acest Camaro este un muscle car autentic foarte bine întreţinut, iar detaliile tehnice cuprind: cutie automată, motor pe benzină, o capacitate cilindrică de 5.700 cm3, 200 de CP şi aer condiţionat. Maşina are service-ul efectuat (filtre, ulei, cauciucuri şi chedere noi). Acest automobil este expus într-un showroom situat pe Şoseaua Fundeni, nr. 124, ceea ce înseamnă că în cazul în care sunteţi interesaţi de maşină puteţi să-i faceţi o vizită.

Citeşte şi Cum vei putea cere restituirea vechii taxe auto, fără proces. Descarcă aici formularul 

Citeşte şi „Dacia este un Lidl al maşinilor”

Chevrolet Impala – 27.900 EURO

Acest Chevrolet Impala fabricat în 1966 este înmatriculat ca vehicul istoric, dar beneficiază şi de câteva dotări moderne precum: servodirecţie, servofrână şi decapotare electrică. Are un motor pe benzină de 5400 cm3, o putere de 275 de cai şi poate atinge o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră. Conform vânzătorului, maşina se poate cumpăra şi în rate prin Garanti Bank – Credite de consum. 

Citeşte şi Cum să-ţi dezabureşti cel mai rapid parbrizul – Metoda NASA

Citeşte şi VIDEO. Ai volan pe dreapta? Mai faci o dată şcoala

Citeşte şi Calculatorul ANAF pentru timbrul de mediu 2016. Află cât vei plăti anul acesta 

Citeşte şi 7 lucruri pe care să NU le faci la volan, pe polei şi gheaţă

Citeşte şi „Cea mai sigură maşină din lume”, construită de dictatorul Gaddafi. Cum arăta „Racheta Libiană” – GALERIE FOTO

Citeşte şi FOTO. Cum încearcă un şofer să-şi vândă Loganul galben care ”nu a fost taxi”

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide