Autostrada Soarelui, închisă pentru reparaţii

Autor: Marius Vișan 22 mart. 2016 Știri auto
Autostrada Soarelui, închisă pentru reparaţii

 


Compania Naţională de Autostrăzi va demara în perioada următoare un proces de reabilitare a 40 de km din sectorul de autostradă Drajna-Lehliu. Lucrările vor costa aproximativ 10 milioane de euro şi vor duce la închiderea integrală a acestei porţiuni de şosea, informează Digi24.ro

Astfel, timp de trei luni, circulaţia va fi deviată pe drumul naţional paralel, respectiv DN 3A (Lehliu Gară – Drajna Nouă).

Din totalul de 40 de km 30 vor beneficia de lucrări de ranforsare (frezare strat vechi, executare strat binder şi reprofilare), iar pe ceilalţi 10 va fi înlocuit întregul covor asfaltic.

CNADNR speră să termine lucrările până la începerea sezonului turistic, dar acest lucru este puţin probabil pentru că în momentul de faţă abia se lucrează la documentaţia de licitaţie, următorul pas fiind desfăşurarea procesului de achiziţie publică.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide