Bentley Continental GT V8 S, confirmat oficial pentru Frankfurt

Autor: ProMotor 03 sept. 2013 Știri auto

Englezii de la Bentley au publicat primele imagini şi informaţii oficiale cu versiunile S ale modelelor Continental GT V8 coupé şi cabrio, iar schimbările se pot contoriza la capitolul aspect dar şi în ceea ce priveşte performanţele.

Astfel, restilizările se fac observate la nivelul grilei frontale şi al spoilerului spate, în vreme ce aspectul reîmprospătat este completat de jantele de 20 de inci.

În materie de performanţe, inginerii Bentley au mai stors 21 de CP şi 20 Nm de cuplu din propulsorul V8 de 4 l, care dezvoltă acum 521 CP şi un cuplu maxim de 680 Nm, iar conform oficialilor, consumul nu a fost afectat de plusul de putere. Lista cu modificări nu se termină aici, pentru că suspensia a fost întărită şi coborâtă cu 10 mm iar sistemul de control a stabilităţii a fost recalibrat.

Deocamdată nu fost publicate preţuri pentru Bentley Continental GT V8 S, însă primele livrări sunt aşteptate să fie onorate la începutul anului 2014. Până atunci, Bentley Continental GT V8 S coupé şi cabrio vor putea fi admirate la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide