Bugatti Veyron, Corvette Stingray şi Camaro SS din 1967 – printre actorii din Transformers 4

Autor: Adrian Mihălţianu 31 mai 2013 Știri auto

Filmul Transformers 4, care va apărea în iunie 2014, va avea parte de câteva schimbări în distribuţia de actori-maşini. Dacă în cel de-al treilea film din seria Transformers – Dark of The Moon – Bumblebee a fost jucat de un Chevrolet Camaro din ultima generaţie, în 2014 robotul-maşină va fi reprezentat tot de un Camaro, doar că este vorba despre un Camaro SS din 1967. Altfel spus, Bumblebee o să îmbătrânească puţin, dar asta nu înseamnă că va arăta mai urât.

Distribuţia actorilor cu roţi va fi completată cu un nou cap-tractor pentru personajul Optimus Prime, dar şi cu un Chevrolet Corvette C7 Stingray şi un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Regizorul Michael Bay a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Forbes, că povestea noului film îi va include pe Mark Wahlberg, T.J. Miller şi Jack Reynor alături de actorii care au jucat până acum în seria Transformers.

Încă nu se ştie ce personaje vor fi reprezentate de Bugatti Veyron şi Corvette Stingray, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm până când filmul va fi lansat sau până când vor fi publicate informaţii noi.

Vouă care film din seria Transformers v-a plăcut cel mai mult?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide