Cum arată un Porsche 911 care a stat ascuns 40 de ani – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 iun. 2016 Știri auto

 


Maşini superbe, dar care dintr-un motiv sau altul au fost abandonate, încă mai există, iar aceast Porsche 911 este cea mai bună dovadă. Pe şasiu este marcat anul de producţie: ianuarie 1965, acest an făcând din maşină una dintre cele mai rare 911 existente.  

Maşina a fost achiziţionată în 1973 de către proprietarul său actual, ca şi cadou de absolvire pentru el însuşi, după terminarea şcolii de drept. El s-a bucurat de maşină timp de doi ani, până când aceasta a  o scurgere de ulei pe care proprietarul nu a fost capabil să o depisteze el însuşi. Astfel, maşina a fost parcată în garaj până când un mecanic urma să vină să o vadă. 

În tot acest timp proprietarul a tot amânat să-l repare aşa încât Porsche-ul a ajuns să stea nefolosit mai bine de patru decenii. Între timp preţul pentru astfel de modele a crescut foarte mult, ceea ce l-a determinat pe propietar să scoată maşina şi să-i ofere grija pe care o merită.

Nefiind un expert în domeniu, proprietarul a contactat un prieten pentru a-l ajuta să evalueze maşina. Acesta din urmă a văzut placuţa de pe şasiu şi şi-a dat seama că a făcut descoperire viaţii. Ulterior au fost contactaţi cei de la Petrolicious.com care au fotografiat şi publicat povestea acestui preţios Porsche 911. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide