Derelict car, adică un Corvette ZR1 şi un Buick din ’48 în aceeaşi maşină [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 31 mart. 2015 Știri auto
Derelict car, adică un Corvette ZR1 şi un Buick din ’48 în aceeaşi maşină [VIDEO]

Nici nu ştim cu ce să încep aici. Adică, nu aş vrea să-ţi stric plăcerea vizionării clipului, însă aş vrea să povestesc tot ce tocmai am văzut. OK, Andrei, poţi să te abţii, mergi mai departe…

OK, câteva informaţii despre ce face Jonathan Ward (prin brandul său, ICON) atunci: restaurează maşini încă din 1985, însă nu este o restaurare convenţională. De fapt, aproape tot ce se ascunde în dedesubturile maşinii este nou – de la motor, şasiu, electronică etc – însă este ascuns cu măiestrie, păstrând aerul vintage al maşinii. Un fel de Singer, doar că un pic mai… murdar. Un fel de sleeper, dar nu chiar atât de pervers. Practic, maşina asta are câte un pic din toate stilurile. Şi un preţ pe măsură. 

În clipul de mai jos nu se menţionează preţul acestui Buick Super Convertible, însă preţurile variază, în funcţie de proiect, de la 150.000 la 1.000.000 de dolari. Cum nu dispun nici măcar de un proiect entry-level de la ICON, am să spun că merită fiecare bănuţ. La o adică, nu ţi-ar plăcea să dai cu ruşine peste multe maşini moderne cu acest „clasic” de peste 700 de cai-putere? Gata, nu mai zic nimic. Vizionare plăcută!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide