Doar 39 de minute au stat pe piaţă cele 20 de vehicule ediţie limitată Volvo Polestar

Autor: Gandul.info 02 iul. 2018 Știri auto

Toate cele 20 de vehicule ediţie limitată a noului sedan S60 T8 Polestar hybrid, produse exclusiv pentru Statele Unite, au fost vândute în primele 39 de minute de la deschiderea rezervărilor anticipate, anunţă Volvo într-un comunicat.

„Noul model de sedan va fi disponibil într-un număr extrem de limitat, doar 20 de vehicule a câte 415 cai putere, disponibile în Statele Unite, urmând să fie cel mai performat S60 de până acum”, precizează compania.

Volvo anunţă că vânzarea s-a făcut prin intermediul aplicaţiei Care by Volvo, iar în mai puţin de 40 de minute, 20 de persoane intesate de noul model au semnat pentru plata unui pachet all-inclusive de 1.100 de dolari lunar, care include asigurare şi servicii basic de mentenaţă.

„Clienţii serviciului Care by Volvo pot cu uşurinţă să îşi aleagă sedanul S60 T8 Polestar Engineered din aplicaţie şi să-şi includă pachetul complet de servicii lunare ce cuprinde asigurarea, serviciile şi mentenanţa. Preţul all-inclusive al S60 T8 Polestar Engenieered este de 1.100 de dolari pe lună înainte de pata taxelor locale şi a celor de înregistrare”, a menţionat compania într-o notă emisă cu o zi înaninte de lasarea maşinilor.

Compania mai precizează că pe lângă cei 415 CP, S60 T8 Polestar vine cu o suspensie Öhlins, frâne Brembo şi jante de aliaj de 19 inchi, iar modelul de top costă peste 55.000 de dolari, scrie Gandul.info.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide