Două noi versiuni pentru Suzuki Swift facelift: Sport cu 5 uşi, respectiv 4×4 SZ4

Autor: Oraan Mărculescu 11 iul. 2013 Știri auto

În primul caz, Suzuki Swift Sport va putea fi comandat şi în versiunea de caroserie cu 5 uşi, până acum mica sportivă fiind oferită strict în varianta cu 3 uşi.

Suzuki Swift Sport în cinci uşi va fi mai scump cu aproape 600 de euro faţă de varianta în trei uşi. Însă pachetul tehnic rămâne acelaşi: motor de 1,6 litri şi 136 CP, în timp ce estetic maşina se diferenţază prin câteva detalii sportive.

Varianta cu tracţiune integrală a lui Suzuki Swift nu se diferenţia, până acum, la nivel estetic de un Swift obişnuit. Însă faceliftul aduce posibilitatea optării pentru un pachet suplimentar, SZ4.

Acest pachet presupune montarea unui kit exterior în stil pseudo-crossover, cu o centură inferioară din plastic negru şi pseudo-scuturi integrate în spoilerele faţă şi spate.

În plus, garda la sol este ridicată cu 25 mm, pentru ca maşinuţa să poată aborda şi drumuri mai puţin bune. Sistemul 4×4 este simplist, calculatorul central comandând transmiterea cuplului motor punţii spate când este sesizată patinarea roţilor faţă.

Mai multe detalii, precum şi preţurile noilor versiuni Suzuki Swift vor fi făcute publice în preajma lansării de la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide