Ediţia specială Volkswagen Amarok Dark Label vine la Frankfurt

Autor: ProMotor 09 sept. 2013 Știri auto

Bazat pe nivelul de echipare Trendline şi disponibil doar în versiunea cu cabină dublă, pick-up-ul din Wolfsburg va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 în ediţia Volkswagen Amarok Dark Label, ce se vrea o versiune mai finisată a utilitarei germane.

Aceasta se remarcă prin jantele de aliaj Durban de 18 inci, lunetă şi geamuri spate ionizate, stopuri fumurii, dungi decorative pe portiere şi LED-uri pentru iluminarea numărului de înmatriculare. În plus, mânerele portierelor, carcasele oglinzilor laterale şi bara spate sunt vopsite în negru, în contrast cu nuanţa de culoare a caroseriei.

În habitaclu, camioneta oferă scaune faţă încălzite îmbrăcate în Alcantara, covoraşe din velur şi volan multifuncţional.

La capitolul motorizare, VW Amarok Dark Label poate fi comandat în orice combinaţie de motor şi cutie de viteze, cele două propulsoare oferite fiind un 2.0 TDI de 138 CP şi un BiTDI de 177 CP.

Preţurile în Germania pentru Amarok Dark Label pleacă de la 36.271 de euro, iar comenzile vor putea fi înregistrate începând cu luna noiembrie, în vreme ce primele livrări sunt aşteptate să aibă loc la începtul anului viitor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide