Electrica Nissan Leaf primeşte o versiune pick-up unicat: Sparky

Autor: ProMotor 22 sept. 2014 Știri auto
Electrica Nissan Leaf primeşte o versiune pick-up unicat: Sparky

Sparky este rezultatul „încrucişării” unui model Nissan Leaf cu un model Nissan Frontier, un pick-up electric unic dezvoltat de inginerii de la Centrul Tehnic Nissan din Stansfield, Arizona.

În pofida numelui, Sparky nu va păzi proprietatea de hoţi şi intruşi, ci va fi folosit pentru transportul componentelor în cadrul centrului tehnic. Dezvoltarea utilitarei electrice a plecat de la un Nissan Leaf standard, pe care inginerii Nissan au instalat o benă, iar rezultatul a primit numele de Leaf Frontier, sau Sparky, pentru cei implicaţi în proiect.

După ce toate utilitarele din gama Nissan au fost luate în discuţie, s-a optat pentru împrumutarea benei de la un model Nissan Frontier. Produsul final atrage atenţia tuturor, aşa cum mărturisesc cei care l-au creat, şi pare să stârnească rapid interesul vizitatorilor. Un lucru normal am spune, pentru un prototip bazat pe modelul care a primit titlul de Car of The Year în 2011.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea detaliat toate stadiile prin care a trecut Sparky, de la proiectare până la conceptul final.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide