I-a fost furat BMW-ul, dar l-a găsit după doar 3 zile cu ajutorul Facebook

Autor: Marius Vișan 31 mai 2016 Știri auto
I-a fost furat BMW-ul, dar l-a găsit după doar 3 zile cu ajutorul Facebook

 


Un bistriţean şi-a recuperat maşina furată, după doar trei zile, cu ajutorul reţelei de socializare Facebook, scrie Adevarul.ro.

Proprietarul maşinii a distribuit întâmplarea pe Facebook, iar un pont primit de la cineva care a văzut mesajul său l-a ajutat să găsească autoturismul.  

Acesta a apelat la ajutorul poliţiştilor clujeni şi a reuşit să recupereze maşina, care nu avea nici măcar o zgârietură. 

„Am găsit aseară maşina în Cluj datorită unor persoane care au cooperat si ne-au anunţat unde este maşina de îndată ce au văzut postarea pe Facebook!! Au fost aproape 800 de distribuiri şi acest lucru ne-a ajutat să recuperăm maşina şi să identificam hoţii care acum sunt unde trebuie!”, a fost mesajul dat de proprietarul maşinii, publicat de Adevarul.ro.

Conform poliţiştilor, hoţul a furat maşina folosindu-se de o cheie clonă. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide