GALERIE FOTO | Noua Dacia Duster 2017, în câteva randări destul de realiste

Autor: Marius Vișan 30 mai 2016 Știri auto

 


Jurnaliştii de la Motor1.com au publicat câteva imagini randate cu următoarea generaţie a Daciei Duster. 

Preconizat să apară anul viitor, noul Duster ilustrat în randări descrie un crossover cu o parte frontală îndrazneaţă ce incorporează o grilă revizuită şi faruri restilizate. Modelul are, de asemenea, faruri de ceaţă mai mari, zone placate cu material plastic, şi un portbagaj încăpător.

În general, design-ul noului Duster rămâne destul de fidel modelului original, dar reuşeşte să arate un pic mai luxos decât predecesorul său.

Cei de la Dacia nu au declarat nimic în legătură cu asta, dar se aşteaptă ca următoarea generaţie a lui Duster să fie construit pe platforma CMF care stă la baza şi altor modele precum Renault Megane şi Nissan Qashqai.

Noua platforma va permite să ofere două versiuni diferite de Duster. Varianta cu cinci locuri este de aşteptată să aibă aproximativ 4.29 metri, în timp ce varianta cu şapte locuri va fi şi mai mare, respeciv de 4.48 metri.

Nici în privinţa motorizărilor nu au fost publicate informaţii oficiale, dar se speculează că generaţia următoare ar folosi propulsoare care includ o unitate TCe de 1,2 litri, un 16V de 1,6 litri, şi un  dCi de 1,5 litri.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide