Lamborghini Veneno Roadster, cadou pentru cea mai norocoasă prietenă din lume

Autor: Andrei Ştirbu 29 aug. 2015 Știri auto

Nu vezi foarte des un Lamborghini Veneno Roadster. Superexclusivista decapotabilă a fost construită de Lamborghini pentru a ocupa garajele colecţionarilor care se încumetă să dea 3,3 milioane de euro pe o maşină produsă în nouă exemplare. 

Încă nu îndrăznesc să te întreb dacă îţi place, pentru că nu cred că va trece suficient timp încât să te uiţi la ea fără să faci feţe ciudate. Dar, hei!, să ne concentrăm pe chestiile esenţiale: nouă exemplare, trei milioane şi un pic de euro.

Revenind: nu vezi prea des un Lamborghini Veneno Roadster. Şi cu atât mai mult nu vezi un Veneno Roadster alb, cu jante cromate. Exemplarul din imagine a fost comandat de un client din Orientul Mijlociu (nu te mai preface surprins) pentru prietena sa. Aşa se explică mixul de alb Isis cu alb Avorio care acoperă caroseria acestei ciudăţenii italieneşti. 

Cât despre motor – până să apară Aventador SV, puteai spune că este cel mai puternic V12 produs în Sant’Agata, cu 750 de cai-putere la purtător, distribuiţi inteligent tuturor celor patru roţi printr-un diferenţial Haldex şi cu ajutorul unei cutii automate ISR. 

Scuze, nu pot să mă abţin, aşa că lansez întrebarea pentru fetele de pe aici: chiar ţi-ai dori să conduci un Lamborghini Veneno Roadster, un supercar menit să-şi tocească anvelopele pe vibratoarele circuitelor? N-ai prefera un Bentley Continental GT Convertible în schimb, de exemplu?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide