LIVE GENEVA 2014: Astra OPC Extreme, băiatul rău din standul Opel

Autor: Oraan Mărculescu 04 mart. 2014 Concepte auto

Rectific, acesta este Opel Astra OPC Extreme în metal şi fibră de carbon. Cel mai puternic Astra OPC creat vreodată este o prezenţă malefică la standul Opel de la Salonul Auto de la Geneva, uşor de remarcat printre celelalte modele inofensive.

Ai greşit cartierul, prietene!

Ingredientele pe care mizează Opel sunt fibra de carbon în abundenţă şi un kit de caroserie care arată muuult mai ameninţător în realitate decât în poze. Pe cuvânt de cercetaş şi pe dovezi: aruncaţi o privire la nările din capotă şi la evacuările duble.

Bbbb-baaad to the bone.

Ne-am făcut curaj, am tras aer în piept şi am intrat în habitaclu, unde am mai primit o porţie de fibră de carbon, ca şi cum primul fel de la exterior nu ar fi fost de ajuns. E uşor totuşi să îţi dai seama că sub toate inserţiile şi emblemele OPC Extreme stă de fapt un Astra obişnuit, pentru că nimic nu s-a schimbat în materie de design, cu excepţia cosmetizării puternice.

Ies şi flăcări pe acolo?

Scaunele au acel iz medicinal de proteză ortopedică şi par făcute special pentru cei cu coloana vertebrală strâmbă, dar adevărul este că îţi susţin fiecare muşchi al spatelui.

Nu e Halloween, dar Opel Astra a venit deghizat.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide