Metroul londonez va face un pas în viitor din 2022. GALERIE FOTO

Autor: Adrian Mihălţianu 13 oct. 2014 Știri auto

The Tube, aşa cum este cunoscut în toată lumea metroul din Londra a atins momentul în care are nevoie de o modernizare masivă. Aceasta se va produce în 2022, când TfL (Transport for London) va introduce noile garnituri autonome menite să aducă un nou suflu tehnologic reţelei subterane din Londra.

Noile trenuri vin să concretizeze proiectul „New Tube for London” şi primele 250 de unităţi vor deservi călătorii care utilizează magistralele Piccadilly, Bakerloo, Central şi Waterloo & City. Oficialii londonezi preconizează că această mutare va mări cu 25% capacitatea de transport a reţelei subterane.

Noile garnituri sunt proiectate să reziste 30 de ani în condiţiile unui exploatări zilnice 24 de ore din 24 şi renunţă la separatoarele dintre vagoane, însă primesc uşi automate duble (pentru o mai bună gestionare a fluxului de pasageri în timpul orelor de vârf), aer condiţionat, internet prin Wi-Fi şi ecrane digitale pe care vor putea fi proiectate reclame sau informaţii în timp real despre orarul trenurilor şi circulaţia pe celelalte linii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide