Ne vedem în Piaţa Victoriei să protestăm împotriva acestei drame :)

Autor: Alexandru Banu 15 dec. 2017 Știri auto
Ne vedem în Piaţa Victoriei să protestăm împotriva acestei drame :)

UPDATE 

E oficial din păcate, nu vom mai avea fete în F1. Fetele de pe grila de start, fetele cu umbrela, fetele de la premieri şi din pozele alea superbe de grup cu tot ceea ce avea mai frumos sportul ăsta. Sean Bratches, manager comercial, a spus că „deşi fetele sexy au fost asociate cu acest sport, simţim că această prcatică nu rezonează cu valorile moderne ale scoietăţii noastre. Nu credem că fetele au vreo legătură cu sportul sau cu fanii”. Poftim?!? Acum, după aproape 50 de ani v-aţi dat brusc seama de asta? Sau e probabil vreo fugă de #metoo?

–> Gest de psishopat al unui taximetrist român care stârneşte panică generală printre clienţi. Gabriela Firea reacţionează şi promite măsuri

ŞTIREA ORIGINALĂ

Aţi văzut fotbal fără spectatori? Nu, stai! Hai să reformulăm întrebarea. Aţi văzut voi fotbal de când existaţi fără copiii ăia care ies de la vestiare pe teren cu fotbaliştii de mână? Poate prin anii 50, 60 nu era aşa, dar în contemporaneitatea noastră şi a voastră, aşa este. Şi unde e grija? De ce e nasol? Cu ce supără? Ba chiar te mai distrezi când vezi câte un grăsuţ simpatic sau că-i dau lacrimile unuia când îl ia de mână pe zeul Messi. Aşa se nasc şi momentele memorabile gen Watts de la EuroSport. Aşa se nasc idei de spoturi la Nike, la Adidas, sunt un must have în fotbal.

Acum, ne mutăm pe grila de start. Aţi văzut voi cursă fără fete pe grila de start?! Da, exact, v-aţi dat seama. Vor să ne ia fetele din F1. Vor să omoare un fenomen. Dacă motosport-ul şi fetele au fost ca whiskey-ul şi gheaţa, ei vor să schimbe regula asta. De ce, nici ei nu ştiu. Ross Brawn a spus la BBC că fetele – aşa-intitulate – de pe grila de start sunt o chestiune delicată care trebuie atent discutată.

CEO-ul F1, Chase Carey, spune că obiectivul e să faci audienţă TV, indiferent care ar fi hotărârea organizatorilor de Formula 1. Aşa că ne întrebăm noi, de ce ar crede ei că ar face audienţă mai mare fără fete? Sunt şi oameni din anturajul F1 care spun că fetele din F1 transmit ideea că femeile nu vor putea niciodată să fie în sportul ăsta mai mult decât … hostesse. Serios?!? Şi acum v-aţi dat seama? După zeci de ani de zile?! Şi de unde până unde aţi devenit voi atenţi cu femeile? Când îşi aranjează echipele cursele şi punctele ca să iasă X campion, oare ce idee transmiteţi? Noi vrem fetele acolo unde au fost mereu şi acolo unde arată cel mai bine. Nu e nimic desuet în folosirea fetelor în acest spectacol de viteză şi culoare. Fără fete nu ai o formulă ideală de start în F1.

Daniel Ricciardo, pilot Red Bull, a zis că fetele i se par chiar mişo şi că nu înţelege unde e problema. El a zis că nu e deloc de acord nici cu judecata conform cărei fetele induc ideea că femeile în acest sport nu sunt în stare de mai mult decât de sprijinirea unei umbrele. Pentru că, zice el, unii le mai spun umbrella girls în loc de grid girls.

Iată ce se întâmplă când conservatorii spun lucruri trăsnite.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide