Noul SUV Cadillac Escalade: imagini şi informaţii oficiale

Autor: ProMotor 08 oct. 2013 Știri auto

A patra generaţie Cadillac Escalade este aici şi îşi păstrează toate calităţile de până acum: este gigantică, agresivă şi puternică, la polul opus faţă de direcţia pe care conceptul Cadillac Elmiraj îşi doreşte să o impună.

Revenind la SUV-ul Escalade, acesta se diferenţiază acum mai mult faţă de ruda sa Chevrolet Suburban. Grila frontală a fost redesenată, farurile au primit lumini cu LED, liniile au devenit mai şlefuite iar spoilerul faţă integrează acum lumini de zi de aseamenea cu tehnologie LED. În partea din spate, stopurile primesc şi ele lumini cu LED, şi se întind de la nivelul spoilerului până la nivelul plafonului.

Jantele de 20 de inci vin ca dotare standard, însă clienţii excentrici pot opta pentru jante cromate, de 22 de inci. Ca generaţia trecută, Cadillac Escalade va fi disponibil şi în varianta cu ampatament mărit, în vreme ce pentru propulsie, GM oferă o singură versiune de motorizare.

Vorbim despre un V8 EcoTec3 de 6,2 litri, capabil să producă 420 CP şi un cuplu maxim de 624 Nm, gestionaţi cu ajutorul unei transmisii automate cu şase rapoarte. Mai mult, Cadillac Escalade va fi oferit atât în versiunea cu două, cât şi cu patru roţi motrice şi promite performanţe dinamice mai bune graţie suspensiei cu tehnologie Magnetic Ride Control şi direcţiei asistate electric variabil.

La interior, GM se laudă cu cel mai luxos habitaclu din industrie, graţie atenţiei acordate detaliilor. În ceea ce priveşte caracterul practic, SUV-ul oferă o configuraţie pentru şase sau şapte pasageri, lucru realizat cu ajutorul scaunelor din spate care se pliază complet.

Mai multe imagini cu impunătorul SUV regăsiţi în galeria foto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide