Opel Insignia OPC a primit un facelift

Autor: Iulian Dnistran 27 aug. 2013 Știri auto

Opel Insignia OPC – adică cel mai puternic model de serie din gama germanilor – a primit un facelift înainte de Salonul Auto Frankfurt 2013.

Modificările includ câteva tuşe de design discrete, similare cu cele aplicate versiunii de bază a modelului Opel Insignia, împreună cu un sistem ESP revizuit şi o suspensie recalibrată.

Iar acum vine vestea proastă pentru cei care aşteptau ceva mai multă putere. Opel Insignia OPC facelift păstrează propulsorul V6 twin-turbo de 2,8 litri pe benzină care produce 325 CP, fără a primi o creştere a puterii. Motorul învârte toate cele patru roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală Haldex cuplat la o cutie de viteze cu şase trepte, manuală sau automată.

Sprintul de la zero până la 100 km/h durează şase secunde pentru varianta sedan, în vreme ce breakul reuşeşte să atingă suta în 6,3 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h, însă Opel va oferi posibilitatea anulării limitatorului, ceea ce duce la o viteză maximă de 270 km/h.

La fel ca varianta standard, Insignia OPC facelift primeşte şi un sistem multimedia complet nou, care oferă mai multe funcţii pentru smartphone şi poate fi controlat prin intermediul unui touchpad amplasat pe consola centrală.

Opel Insignia OPC facelift va debuta la Salonul Auto Frankfurt 2013, care se desfăşoară în perioada 12-22 septembrie 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide