Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri: are cele mai rapide maşini de pe planetă. Noul Lamborghini Urus ar putea fi unul dintre ele – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 dec. 2017 Știri auto

Când potenţialii răufăcători din Dubai au la dispoziţie cele mai rapide maşini de pe glob, singura soluţie a poliţiei este să se adapteze la situaţie şi să ridice ştacheta. Zis şi făcut.

Poliţia din Dubai nu stă pe gânduri şi reuşeşte să formeze o flotă formată din cele mai rapide maşini de pe planetă, gata să intervină când împrejurările o cer.

Probabil o zi cu oamenii legii din Dubai este varianta reală a jocului Need For Speed Hot Pursuit, atunci când alegi „să joci cu poliţia.”

Cele mai celebre maşini care au intrat în posesia Poliţiei din Dubai sunt Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador şi Mercedes-Benz SLS AMG.

În acest ritm, nu ne-am mira să-l vedem printre ele şi pe Noul SUV Lamborghini Urus.

Până atunci, designerul Aksyonov Nikita şi-a imaginat cum ar putea să arate maşina în două tonuri de culoare şi cu inscripţiile oficiale pe ea. 

Un Lamborghini Urus ar putea face pereche cu un alt SUV: Brabus B63S-700 Widestar, care se află deja în flota poliţiei din Dubai.

Super SUV-ul italian are un motorl turbo V8 de 4.0 litri, cu 641 cai putere şi cuplu de 850 Nm.

Ajunge de la 0 la 100 km / h în doar 3.6 secunde, în timp ce Brabus o face în 4,9 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide