Poliţia urmăreşte vitezomanii cu un Ferrari FF. În Dubai, fireşte

Autor: Adrian Mihălţianu 17 apr. 2013 Știri auto

Ferrari FF este primul model de serie al producătorului din Maranello care are parte de un sistem de tracţiune integrală, şi nu orice fel de sistem 4×4, ci unul destul de complicat. Oricum ar fi, ideea modelului italian este că poate fi folosit în fiecare zi, chiar şi când plouă sau ninge.

Bineînţeles, fiecare zi din an poate fi doar cu soarele pe cer şi cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, aşa cum e în Dubai, de exemplu. Acolo, poliţiştii au primit o astfel de jucărie pentru a-i urmări pe cei care uită sau ignoră regulile de circulaţie.

GT-ul italian completează flota poliţiei, care include maşini precum BMW Seria 5 şi Chevrolet Camaro, dar şi un Lamborghini Aventador.

Ferrari FF are un motor V12 de 6,3 litri aspirat natural, care produce 660 CP la 8.000 rpm şi un cuplu de 683 Nm la 6.000 rpm. Cu ajutorul unei cutii de viteze semiautomate cu şapte trepte şi ambreiaj dublu, FF poate face sprintul de la zero până la 100 km/h în 3,7 secunde şi ajunge până la o viteză maximă de 335 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide