Ruşii relansează o maşină celebră, o viitoare concurentă directă pentru Dacia

Autor: Gandul.info 22 ian. 2016 Știri auto

 

 

O maşină care a făcut istorie nu numai în Rusia, ci în toată Europa de Est, va fi readusă la viaţă de ruşi.

Lada se află în plin proces de renaştere, iar următorul model pe lista relansărilor este legendarul Niva. Noua generaţie se va lansa în 2018, scrie Gandul.info.

Chiar dacă piaţa auto din Rusia este în plin picaj şi toţi marii constructori au înregistrat scăderi masive, brandul rusesc Lada este în plină renaştere, iar noul Niva este aşteptat să fie lansat în toamna anului 2018.

Citeşte şi Skoda Kodiak – noul SUV Skoda 

Citeşte şi GALERIE FOTO. TOP 10 maşini accesibile pe care le au milionarii americani. Leonardo DiCaprio şi Justin Timberlake sunt printre ei

Citeşte şi Primul Mercedes Pick-up va revoluţiona segmentul

Citeşte şi GALERIE FOTO. Rescue – Cea mai tare maşină de intervenţii

 

Asta, deşi, estimările iniţiale vorbeau despre o lansare mondială în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Surse din presa rusească vorbesc despre două variante de caroserie, cu trei şi cinci uşi, dar şi despre un portbagaj uriaş.

Gama de motorizări va include un motor mai puternic decât actualul propulsor de 1.7 litri şi 83 de cai putere. Nu este exclus ca el să fie chiar de origine Renault, cel mai probabil un diesel de 1.5 sau 1.6 litri. Transmisia va fi asigurată de o cutie manuală, iar tracţiunea integrală va fi standard.

Pentru a face tranziţia generaţiilor ceva mai uşoară, Lada va menţine în producţie actualul model şi după lansarea celui nou.

Citeşte şi Bucureşti, în topul oraşelor cu cel mai prost trafic. Află pe ce loc suntem şi câte ore pierde un şofer pe an

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide