Scade preţul carburanţilor! În Bacău, Tulcea şi Constanţa, motorina este 4,9 lei/litru

Autor: Andrei Ştirbu 26 aug. 2015 Știri auto
Scade preţul carburanţilor! În Bacău, Tulcea şi Constanţa, motorina este 4,9 lei/litru

Situaţia este similară cu cea de la începutul anului, când petrolul coborâse sub pragul de 50 de dolari. Ultimul an în care litrul de motorină se putea lua cu 4,9 lei a fost 2011. Atunci barilul era 100 de dolari.

În Bacău, în benzinăria Petrom de pe Calea Republicii litrul de motorină se putea achiziţiona ieri cu 4,91 lei, în timp ce preţul benzinei standard era 4,99 lei, după cum arată datele publicate pe site-ul celui mai mare jucător din industria petrolieră locală. Şi în Tulcea, la staţia de pe strada Isaccei litrul de motorină ajunsese sub pragul de 5 lei, mai exact la 4,93 lei pe litru, dar aici benzina încă rămăsese pe 5,11 lei. La fel, în Constanţa, în benzinăria de pe Şoseaua Mangaliei litrul de motorină putea fi achiziţionat cu 4,99 lei. Neamţ şi Suceava fac şi ele parte din clubul judeţelor în care litrul de motorină a coborât sub pragul de 5 lei.

De remarcat este faptul că în zone în care puterea de cumpărare este mai mare, cum este cazul Clujului, Braşovului sau Sibiului, şi preţul carburanţilor rezistă încă peste pragul de 5 lei.

Va capitula şi Bucureştiul? Citeşte mai departe în ZF

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide