Singurul model Lada Xray pentru expoziţii a fost furat chiar din fabrica rusească – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 26 mai 2016 Știri auto

 


Prima Lada Xray şi singurul model pe care constructorul îl expunea la diferite evenimente a fost furat în Rusia, informează Motor1.com.

Lada Xray a fost prezentată oficial în Noiembrie 2015, iar primul model a ieşit de pe linia de fabricaţie la mijlocul lunii Decembrie. Vânzările deja se desfăşoară, însă se pare că Lada avea un singur model destinat evenimentelor. Tocmai acest model a fost furat în Rusia.

Potrivit presei ruse, poliţia din regiunea Samara investighează furtul care ar fi avut loc la fabrica AvtoVAZ din Togliatti. Doi suspecţi care fac parte dintr-o grupare de crimă organizată au fost reţinuţi.

Lada nu a comentat ancheta în desfăşurare. Maşina furată era un model de top, vopsit în negru. Acesta nu este primul furt în fabrica AvtoVAZ, în luna februarie companie anunţând vă investighează furturi de componente şi piese în valoare de 300.000 de dolari.

Lada Xray este un crossover ieftin, construit pe platforma B0 a alianţei Renault-Nissan. Oferit momentan doar în Rusia, Lada Xray oferă 3 motoare pe benzină cu puteri cuprinse între 106 şi 114. La interior aduce câteva detalii pe care le-am văzut şi la Dacia Sandero, care a servit ca bază pentru construirea modelului rusesc. Modelele de top vor avea sistem infotainment cu display tactil de 7 inci, comenzi pe volan, climatizare automată, oglinzi electrice şi altele.

Modelul rusesc ar urma să ajungă în Europa în cursul anului 2016.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide