Şoferul drogat din Brăila vine cu o explicaţie surprinzătoare pentru accidentul provocat – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 apr. 2016 Știri auto
Şoferul drogat din Brăila vine cu o explicaţie surprinzătoare pentru accidentul provocat – VIDEO

 


Şoferul drogat de 27 de ani care a omorât zilele trecute, la Brăila, cinci oameni care aşteptau în staţia de autobuz, a vorbit pentru prima oară în legătură cu fapta sa. Aflat la Terapie Intensivă, şoferul a declarat că pedalele s-au blocat în timpul ce conducea, blocarea fiind provocată de covoraşul de la maşină, informează Digi24.ro.

„S-a tras mai mult covoraşul de la maşină sub pedale şi n-am mai putut, asta e, s-a întâmplat”, a declarat şoferul pentru Digi24.ro. Acesta a mai spus că o depăşire în urma căruia nu a mai putut controlat maşina ar mai fi un alt motiv al accidentului. 

Analizele însă au arătat că drogurile pe care le-a consumat înainte să urce la volan ar fi principala cauză a accidentului. Pe lângă asta doctorii şi-au dat seama că tânărul figura în evidenţa lor cu o criză de epilepsie. 

Autorităţile aşteaptă rezultatele de la medicină legală, după care şoferul urmează să fie cercetat sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare din culpă. 


 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide