Cum ar putea arăta noua limuzină a lui Vladimir Putin – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 07 apr. 2016 Știri auto

 


Proiectul denumit Kortezh (Cortegiul), pentru care a fost alocat un buget de 54 milioane de dolari, urmează să furnizeze vehicule construite special pentru transportul oficialilor guvernamentali locali din Rusia, relatează Carscoops.com.

Kortezh va veni în patru stiluri diferite de caroserie: limuzină, sedan, SUV şi minivan, producătorul urmând să scoată pe piaţă aproximativ 4000-5000 unităţi ale fiecărei versiuni.

Producţia va fi demarata în 2017 la Moscova, iar în primul an vor fi construite 200 de exemplare, în timp ce restul se vor fabrica până în 2020. 

Legat de partea de motorizare zvonurile spun că Porsche i-ar fi ajutat pe ruşi, dar detalii exacte despre motorul de sub capotă răman încă un mister. Cu toate acestea, cel mai probabil va exista o unitate de propulsie turbo V12 cu aproximativ 800 CP.

Livrările primului lot de automobile Kortezh vor începe „pe la sfârşitul anului 2017, până la începutul anului 2018”, declară Manturov, un oficial rus, iar, cel mai probabil, preşedintele Putin va primi un model din primul lot.

GALERIE FOTO


 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide