Toyota Land Cruiser facelift – imagini şi informaţii oficiale

Autor: Iulian Dnistran 27 aug. 2013 Știri auto

Toyota Land Cruiser a primit un facelift înainte de începerea Salonului Auto Frankfurt 2013. SUV-ul japonez, care în unele ţări se vinde sub numele de Prado (pentru a-l deosebi de modelul Land Cruiser V8), a suferit câteva modificări subtile de ordin stilistic – atât la interior, cât şi la exterior – şi câteva îmbunătăţiri la capitolul electronice. Gama de motorizări rămâne neschimbată – în continuare sunt oferite un diesel de 3,0 litri şi un benzinar de 4,0 litri.

Cea mai mare schimbare se poate observa în partea din faţă a maşinii, unde noile faruri în formă de lacrimă înlocuiesc vechile blocuri optice cu un design mai convenţional. Farurile pot fi echipate acum cu lumini cu halogen sau cu LED-uri. În cazul luminilor LED, grila radiatorului este mai lată, iar capota şi spoilerul faţă arată altfel decât în cazul unui model cu lumini cu halogen.

Blocurile optice din spate au trecut, la rândul lor, prin mâna designerilor, în vreme ce selecţia de jante disponibile s-a lărgit cu două noi modele de 17 şi 18 inci. De asemenea, Toyota oferă şi câteva culori noi pentru exterior.

În interior, SUV-ul japonez a primit un nou panou de control pentru selectarea modurilor de condus şi îmbunătăţiri ale calităţii ornamentelor şi ale designului celui de-al treilea rând de scaune. Că tot a venit vorba despre scaune, unghiul de rabatare al spătarului banchetei din spate a fost mărit de la 33,8 grade la 46 de grade, pentru a uşura accesul pasagerilor care călătoresc pe cele două scaune din portbagaj.

Premiera mondială a lui Toyota Land Cruiser facelift va avea loc, cel mai probabil, la Salonul Auto Frankfurt 2013. Vânzările vor începe până la sfârşitul anului.

VIDEO Toyota Land Cruiser facelift:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide