Un concurent Gumball 3000 şi-a pierdut permisul pe A1. Află ce maşină conducea

Autor: Mediafax 09 mai 2016 Știri auto
Un concurent Gumball 3000 şi-a pierdut permisul pe A1. Află ce maşină conducea

 


Poliţia a depistat sâmbătă pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, un cetăţean german, care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h şi se îndrepta spre Bucureşti pentru a participa la celebra cursă a bolizilor Gumball 3000, care a avut loc în Capitală, scrie Mediafax.ro.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

„În zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucureşti – Piteşti, cu viteza de 191 km/h”, precizează Ministerul de Interne.

Potrivit unor surse, acesta este Netzer Kai, unul dintre participanţii la cursa care a avut loc sâmbătă în Capitală.

Participanţii la raliu au pornit din Irlanda, au traversat Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Germania, Cehia, Italia şi Ungaria şi au intrat în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Încă de la intrarea în ţară însă, şoferii de lux au fost atenţionaţi de către poliţişti să circule cu viteză normală, legală.

Taxa de participare la raliu este de 40.000 lire sterline

Maşinile sunt foarte scumpe, mărci exclusiviste, care costă sute de mii de euro. Alte zeci de mii de euro sunt investite înaintea fiecarui raliu pentru fiecare maşină.

Printre maşinile participante se regăseşte şi celebrul Batmobil, aşa că mulţi fani i-au aşteptat pe participanţi chiar în vamă pentru a vedea bolizii.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide