Ford Mondeo facelift

Primele poze cu facelift-ul modelului Mondeo au fost date publicităţii de către Ford. Mondeo facelift are o parte frontală revizuită şi va fi prezentat publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Moscova din luna august.

Ford Mondeo facelift Ford Mondeo facelift

Acestea sunt primele imagini cu versiunea cu facelift amodelului Ford Mondeo.

Noul model a primit un caladru nou cu ceva mai mult crom pentruversiunile de top. Spoilerele au fost şi ele modificate iar cel dinfaţă are acum integrate lumini de zi LED. Linia stopurilor a fostşi ea revizuită.

Nu au apărut încă imagini cu interiorul nouluimodel dar se pare că vom avea parte de o consolă centralănouă, mânere interiore ale portierelor cu un design nou şi iluminatinterior cu LED-uri.

Cea mai mare modificare din punct de vedere tehnic esteadăugarea unui nou propulsor pe benzină de 240 CP, oversiune a motorului de doi litri Ecoboost cu patru cilindri. Fordspune că acest motor oferă performanţe mai bune decât versiunea de200 CP dar are aceeaşi cifră în dreptul emisiilor CO2: 179g/km.

Acest nou motor cu patru cilindri de 240 CP poate juca un rolimportant în viitoarele versiuni Focus RS din gama Ford.

Noul Mondeo mai primeşte şi un motor turbodiesel de 2,2litri revizuit ce oferă 200 CP. De asemenea va existaopţiunea pentru o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj numităPowershift.

Ford Mondeo facelift va fi disponibil la vânzare din toamnă pepieţele europene.