Noul Porsche Boxster Spyder marchează revenirea simplităţii

Autor: Iulian Dnistran 01 apr. 2015 Prezentări

Acesta este noul Porsche Boxster Spyder, un urmaş pentru modelul cu acelaşi nume lansat în 2009, care respectă cu stricteţe principiile simplităţii într-o maşină sport.

Cu alte cuvinte, noul Boxster Spyder are un acoperiş textil acţionat manual (aşa că dacă te prinde ploaia, ar trebuie să fi rapid în mişcări), iar singura transmisie disponibilă este una manuală. Totodată, motorul de 3,8 litri montat central dezvoltă 375 CP, suficient pentru a oferi o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în doar 4,5 secunde şi o viteză maximă de 290 km/h.

Frânele sunt preluate de pe 911 Carrera (deci sunt mai mari), spoilerele vin de la Cayman GT4, suspensia a fost coborâtă cu 20 mm, iar direcţia a fost îmbunătăţită.

Dacă nu te-ai convins încă de simplitatea noului Spyder, îţi mai spun că în echipare standard nu există radio sau sistem de aer condiţionat (însă acestea pot fi selectate de pe lista de opţionale fără costuri suplimentare), iar cele două scaune sunt acum pline cu fibră de carbon.

Fireşte, pentru că vorbim, totuşi, despre Porsche, preţul sportivităţii este pe măsură: în Germania, Boxster Spyder începe de la 79.945 de euro, ceea ce îl face cel mai scump Boxster din gamă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide