Noul Renault Espace: primele imagini oficiale cu noul monovolum francez

Autor: Iulian Dnistran 25 sept. 2014 Prezentări

Renault Espace a fost primul monovolum modern din Europa, iar acum a ajuns la cea de-a cincea generaţie. Şi, după cum poţi vedea în colajul de mai jos, stilul vestitului Espace s-a schimbat destul de mult de-a lungul celor 30 de ani de existenţă.

De fapt, marele monovolum al francezilor a evoluat de la o cutie din fibră de sticlă pe patru roţi la un crossover între un autobuz personal şi un SUV. Şi, sincer să fiu, îmi place cum arată.

Designul a rămas aproape neschimbat faţă de conceptul Initiale Paris care anunţa noua generaţie de Espace, lucru care se întâmplă destul de rar. Sigur, au dispărut interiorul futurist, jantele cromate şi elementele de caroserie care oricum erau prea fragile pentru o maşină construită în serie, dar în esenţă nu s-a schimbat prea mult.

Un lucru e sigur: noul Espace e îndrăzneţ!

Arată ca un fel de Renault Captur mai matur, mai mare şi mai stilat. Roţile de mari dimensiuni îi dau o imagine solidă, deşi nu cred că o să ajute prea mult la consumul de combustibil. Totodată, potrivit informaţiilor furnizate de francezi, în interior o să fie loc suficient pentru cinci sau şapte persoane, în funcţie de versiune.

Noul Renault Espace va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014, alături de conceptul EOLAB.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide