Hartmann condimentează un Mercedes-Benz Vito

Autor: Andrei Ştirbu 13 nov. 2014 Tuning auto

Unul dintre lucrurile pe care oamenii de rând le asociază cu fenomenul tuning este opulenţa – îţi cumperi o maşină şi o accesorizezi cu tot felul de elemente „rare” pentru a-ţi croi maşina după mărimea şi asemănarea cu ego-ul tău. 

În lunga listă de maşini pasibile de tuning, autoutilitarele îşi găsesc loc abia pe la sfârşit, pentru că… ei bine, pentru că au fost făcute să muncească, nu să se laude. Pe de altă parte, cei de la Hartmann nu fac parte din mulţimea oamenilor de rând, iar asta o demonstrează acest Mercedes-Benz Vito.

Un alt proiect Hartmann care ne-a lăsat cu gura căscată

În cazul acestui Vito 119 BlueTEC, puterea motorului diesel de 2,2 litri a fost ridicată de la 190 de cai-putere la 224 CP, în timp ce cuplul motor a crescut de la 440 Nm la 505 Newtoni-metru mulţumită augmentării electronice. Lucrarea la motor / performanţe a fost încheiată cu instalarea unei evacuări duble, cromate.

Kit-ul exterior a fost şi el completat cu un set de jante cu diametrul de 20 de inci, maşina fiind coborâtă cu 30 de milimetri prin schimbarea sistemului de suspensii. Cu toate că interiorul nu abundă de bogăţie, a primit şi acesta câteva logo-uri ale tunerului, covoraşe personalizate şi finisaje lăcuite pe bord. 

Sursa: Hartmann Tuning

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide