Şi ce dacă e dubă de marfă? Sigur vei aplauda acest tuning pe Mercedes-Benz Sprinter

Mai ştiţi cât de obsedaţi erau membrii echipei A-Team de dubiţa lor modificată? Ei bine, cine vrea un Mercedes-Benz Sprinter modificat de Hartmann probabil va deveni la fel de obsedat...

Şi ce dacă e dubă de marfă? Sigur vei aplauda acest tuning pe Mercedes-Benz Sprinter Şi ce dacă e dubă de marfă? Sigur vei aplauda acest tuning pe Mercedes-Benz Sprinter

Modelul utilitar Mercedes-Benz Sprinter e una dintre cele mai apreciate maşini de marfă în domeniul ei. Dar pentru avantajele de ordin practic, nu pentru aspect.

Wow, când vezi o astfel de dubă în retrovizoare o laşi imediat să treacă

Această caracteristică este rezolvată cu brio de specialistul Hartmann, care propune un program interesant de personalizare a dubei Mercedes-Benz. Care devine aproape la fel de atractivă ca orice altă maşină sport Mercedes-Benz modificată.

În primul rând, se remarcă vopseaua metalizată Coral Red, care costă mai mult decât în cazul unei maşini obişnuite deoarece Sprinter are suprafeţe mai mari de vopsit. Chiar şi în cazul jantelor a fost aplicată această nuanţă de vopsea, în părţile interioare.

Probabil vopseaua Red Coral te costă de vreo 2-3 ori mai mult decât pentru un A-Class

Apropo de jante, acestea sunt acum de 20 inci şi sunt încălţate cu pneuri Pirelli P-Zero de 265/45 R 20, pentru a sublinia caracterul sportiv al dubei. Evident, din meniu nu lipsesc accesorii exterioare precum noul spoiler frontal sau pragurile laterale, în timp ce geamurile laterale şi cele din spate sunt fumurii.

Pentru că vorbim de un Sprinter pentru pretenţioşi, şi interiorul a trecut printr-un program de modificări: de la volanul şi scaunele cu tapiţerie din piele şi cusătură roşie vizibilă până la ornamentele cu look de fibră de carbon de pe bord şi portiere.

A spus cineva dubă de lux? Cam pe-acolo e şi acest Sprinter

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.