Şi ce dacă e dubă de marfă? Sigur vei aplauda acest tuning pe Mercedes-Benz Sprinter

Autor: Adrian Mihălţianu 11 apr. 2014 Tuning auto

Modelul utilitar Mercedes-Benz Sprinter e una dintre cele mai apreciate maşini de marfă în domeniul ei. Dar pentru avantajele de ordin practic, nu pentru aspect.

Wow, când vezi o astfel de dubă în retrovizoare o laşi imediat să treacă

Această caracteristică este rezolvată cu brio de specialistul Hartmann, care propune un program interesant de personalizare a dubei Mercedes-Benz. Care devine aproape la fel de atractivă ca orice altă maşină sport Mercedes-Benz modificată.

În primul rând, se remarcă vopseaua metalizată Coral Red, care costă mai mult decât în cazul unei maşini obişnuite deoarece Sprinter are suprafeţe mai mari de vopsit. Chiar şi în cazul jantelor a fost aplicată această nuanţă de vopsea, în părţile interioare.

Probabil vopseaua Red Coral te costă de vreo 2-3 ori mai mult decât pentru un A-Class

Apropo de jante, acestea sunt acum de 20 inci şi sunt încălţate cu pneuri Pirelli P-Zero de 265/45 R 20, pentru a sublinia caracterul sportiv al dubei. Evident, din meniu nu lipsesc accesorii exterioare precum noul spoiler frontal sau pragurile laterale, în timp ce geamurile laterale şi cele din spate sunt fumurii.

Pentru că vorbim de un Sprinter pentru pretenţioşi, şi interiorul a trecut printr-un program de modificări: de la volanul şi scaunele cu tapiţerie din piele şi cusătură roşie vizibilă până la ornamentele cu look de fibră de carbon de pe bord şi portiere.

A spus cineva dubă de lux? Cam pe-acolo e şi acest Sprinter

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide