Techart modifică discret noul Porsche Cayman

Autor: Iulian Dnistran 29 apr. 2013 Tuning auto

Nici bine n-a fost prezentat oficial noul Porsche Cayman, că germanii de la Techart deja au creat un kit de tuning pentru coupe-ul cu motor amplasat central.

Pachetul nemţilor se limitează la modificări de ordin cosmetic şi include un spoiler frontal din două bucăţi cu splitter integrat, precum şi o priză de aer centrală redesenată, care lasă motorul să respire mai bine.

Pe laterale, maşina primeşte câteva accesorii pentru oglinzi şi prizele de aer din faţa roţilor posterioare. Mai mult, noul Cayman are parte de un eleron nou, montat pe capota din spate, dar şi de un difuzor de aer şi ţevi de eşapament sport.

Pachetul e completat de un set de jante de 21 de inci, care sunt disponibile în două modele – clasic, cu cinci spiţe, sau modern, cu spiţe dublate. Ambele modele pot fi vopsite într-o mulţime de culori.

Pentru cei care vor ceva mai mult decât un kit estetic, Techart oferă şi un sistem de evacuare cu supape, ce poate îmbunătăţi sunetul maşinii prin simpla apăsare a unui buton. În plus, noul Cayman poate fi dotat şi cu un set de arcuri sport ce coboară garda la sol cu 355 mm.

Păreri, cetăţeni ai internetului?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide