Tuning a la Japonia pentru Honda Odyssey

Autor: Tudor Rus 03 ian. 2013 Tuning auto

Nu multă lume îşi închipuie o Honda Odyssey puternic modificată, de la caroserie şi până la jante, însă un japonez a făcut exact asta iar cei de la StanceNation au surprins creaţia acestuia. Modelul Honda Odyssey, gândit şi creat în Japonia ca răspuns la criza economică din anii ’90, s-a bucurat de o primire călduroasă pe piaţa locală însă nu şi pe cea din Statele Unite.

Drept urmare, Yusaku-san s-a gândit că ar fi cazul ca lucrurile să se schimbe în mai bine. Din maşina originală nu prea au mai rămas multe componente, asta din cauză că proprietarul a înlocuit totul de la faruri până la spoilere şi oglinzi. Mai mult, caroseria minivan-ului a fost lăţită cu generozitate, pentru o ţinută mai impunătoare.

Mai vreţi? Mai avem: jante Riverside Trafficstar de 19 inci cu spiţe şi aer agresiv vopsite în negru mat şi două evacuări duble, frâne Cusco şi un interior realizat la comandă de cei de la Carrozzeria

Dacă aţi început deja să vă imaginaţi cum ar arăta o asemenea maşină, vă ajutăm noi cu GALERIA FOTO de mai sus. Tineţi-vă bine!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide