Vrei unicitate? Te serveşte Lumma Design cu un CLR X6 R

Autor: Andrei Ştirbu 09 iul. 2014 Tuning auto

Nemţii de la Lumma Design şi-au concetrat atenţia şi creionul virtual asupra noului BMW X6, cu gândul să-l transforme în bruta care ar trebui să fie. O brută care face şi un BMW X6 M să se intimideze un pic. Şi care seamănă dubios de mult ca stil cu proiectul lor Range Rover Sport, dacă e să ne întrebi pe noi.

Pe lângă faptul că arată ca o maşinuţă Hot Wheels la scara 1:1 (jantele ar fi de 22 de inci, dar cu siguranţă par mai mari), CLR X6 R dispune şi de câteva modificări sub capotă. Motorul V8 turbo, de 4,4 litri, disponibil pe vârful de gamă actual – xDrive50i – livrează 449 CP şi 650 Nm. 

Nu, nici spatele n-a scăpat de mâna desenatorilor

În cazul lui CLR X6 R, dispune de 590 de cai-putere şi de un cuplu motor de 850 de Newtoni-metru. Ca o simplă comparaţie, X6 M de generaţie anterioară are 555 CP şi 680 Nm. Şi accelera de la 0-100 km/h în 5,2 secunde. 

Aici găseşti testul nostru cu BMW X6 M

Nu se ştie în cifre sprintul de la 0 la 100 km/h, însă bănuim că va fi teribil de scurt. Ştim însă că CLR X6 R va putea să atingă o viteză maximă de 295 km/h

La interior vei primi Alcantara şi piele neagră la discreţie, cu pedialier placat cu aluminiu şi cu covoraşe din velur. Dacă vrei altceva, nu trebuie decât să te prezinţi cu o valiză de bani la ei şi orice se poate rezolva. 

Noi i-am întreba dacă nu se poate să avem puterea aia fără să apelăm la kit-ul estetic. Dacă nu s-ar putea, i-am întreba dacă ne plătesc şi tratamentul pentru ochi.

Dar acestea sunt doar nişte randări, deci Pământul încă n-a primit pe şoselele sale bestia Lumma. Mai există speranţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide