Lumma Design modifică noul Range Rover Sport

Au trecut mai puţin de două luni de când noul Range Rover Sport a fost prezentat oficial, dar iată că germanii de la Lumma Design au creat deja un kit de tuning pentru SUV-ul sportiv britanic.

Lumma Design modifică noul Range Rover Sport Lumma Design modifică noul Range Rover Sport

Casa germană de tuning Lumma Design a creat un pachet de tuning vizual pentru noul Range Rover Sport, la mai puţin de două luni de la premiera mondială a SUV-ului britanic. Fără îndoială că toţi fotbaliştii din Premier League au salivat instant la vederea lui...

Germanii au aplicat un kit aerodinamic denumit CLR RS care include aripi evazate pentru toate cele patru colţuri, praguri laterale noi, mai proeminente, bare de protecţie redesenate, lumini de zi cu LED-uri şi un difuzor de aer pentru spoilerul din spate.

Mai mult, pachetul nemţilor vine la pachet cu un eleron pentru uşa portbagajului, dar şi cu două evacuări duble dreptunghiulare şi un set de jante de 22 sau 23 de inci.

Pentru a scădea puţin din greutatea totală a maşinii, Lumma Design oferă şi o capotă din fibră de carbon cu prize de aer pentru motor.

Deocamdată, nu există nici o informaţie despre preţ.

Cea dea doua generaţie a modelului Range Rover Sport a fost prezentată în premieră mondială la sfârşitul lunii martie 2013, în cadrul Salonului Auto New York 2013.

Cum vi se pare pachetul celor de la Lumma Design?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.