Gest bizar: Selfie-uri cu paramedicii imediat după accident [FOTO]

Autor: go4it.ro 24 ian. 2017 Fete si masini

Modelul şi actriţa de filme pentru adulţi columbiană Esperanza Gomez a făcut recent un accident de maşină. Din fericire, femeia a scăpat nevătămată. Întrebată de poliţie de s-a întâmplat, starleta a spus că a fost distrasă de „propriile gânduri erotice”. Dacă explicaţia este una rar auzită de oamenii legii, ce a făcut tânăra imediat după ce au venit salvatorii întrece orice imaginaţie. 

Primul lucru pe care l-a făcut Gomez imediat după ce echipa de salvare a ajuns la faţa locului a fost să facă o serie de selfie-uri cu membrii acesteia, pe care ulterior le-a publicat pe reţelele de socializare. A făcut chiar şi o poză cu ea în care se vede în fundal maşina răsturnată. 

Esperanza călătorea de la Cali, o localitate din vestul Columbiei, spre oraşul Pereira. La un moment dat, aparent fără motiv, a pierdut controlul vehiculului şi a ajuns într-o râpă. 

Spaima trasă nu a fost, însă, suficient de mare pentru a învinge pasiunea pentru selfie-uri a modelului columbian. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide