O femeie încearcă să copieze la examenul auto cu un dispozitiv ascuns în sutien

Autor: ProMotor 12 oct. 2016 Fete si masini
O femeie încearcă să copieze la examenul auto cu un dispozitiv ascuns în sutien

O femeie în vârstă de 22 de ani din Germania a încercat să copieze la testele pentru obţinerea permisiului auto, ajutându-se de o cameră foto pe care şi-a montat-o în sutien, scrie Dailystar.co.uk.

Viitoarea şoferiţă a sperat că dacă îşi va monta micul aparat de fotografiat în sutien ajutoarele ei din afara sălii de examen vor putea citi întrebările, şi îi vor putea transmite răspunsurile corecte cu ajutorul căştilor handsfree.

Partea proastă pentru tânăra prinsă este că metoda folosită nu a fost doar ineficientă ci s-a dovedit a fi periculoasă, pentru că potrivit poliţiei căştile s-au blocat atât de adânc în urechea femeii, încât a avut nevoie de ajutorul unui medic pentru a elimina dispozitivul.

Autorităţile germane au raportat în ultima vreme o creştere a folosirii de dispozitive de spionaj pentru a copia la testele teoretice pentru obţinerea permisului auto.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide