Începe cursa de la Le Mans 24h 2014! Campionul de anul trecut supravieţuieşte unui accident teribil

Autor: Adrian Mihălţianu 13 iun. 2014 Alte sporturi
Începe cursa de la Le Mans 24h 2014! Campionul de anul trecut supravieţuieşte unui accident teribil

Loic Duval, campionul de anul trecut de la Le Mans 24h, nu va mai participa la cursa de anul acesta, în urma interdicţiei din partea medicilor. Retragerea vine în urma unui accident îngrozitor petrecut în sesiunile de pregătire pentru cursa de anduranţă, monopostul lui Duval decolând pur şi simplu de pe pistă într-un viraj de mare viteză şi aterizând pe pavilion direct pe protecţiile de beton de pe margine.

Duval a supravieţuit miraculos acestui accident, dacă judecăm după modul în care arăta monopostul Audi R18 e-tron quattro în urma impactului. Din fericire, pilotul s-a ales doar cu câteva zgârieturi, însă medicii nu vor să rişte şi l-au scos din cursă. 

Monopostul a fost reconstruit, ne spun cei de la Audi, iar în locul lui Loic Duval va pilota Marc Gene, al cărui nume a fost adăugat deja pe maşină.

Cursa de 24 de ore va începe sâmbătă, 14 iunie, la ora 16.00 ora României, şi va fi transmisă pe canalele Eurosport şi Eurosport 2. Nu rataţi un spectacol de excepţie, mai ales având în vedere că pole-position-ul a fost câştigat de Toyota, dar lupta cea mare se anunţă a fi între Porsche şi Audi!

Sursa foto si video: smh.com.au

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide