Sibiu Rally Challenge, în acest weekend la Motors TV

Autor: Adrian Mihălţianu 24 oct. 2014 Raliuri

Spectacolul de la prima ediţie Sibiu Rally Challenge va putea fi urmărit în acest weekend şi la Motors TV, postul pan-european de televiziune disponibil şi în România. Prima difuzare a rezumatului este programată vineri, 24 octombrie, de la ora 21:50.

Parada maşinilor pe străzile din centrul oraşului Sibiu, spectacolul de pe speciale Păltiniş în nocturnă şi provocarea de a cuceri Transfăgărăşanul, dar şi duelurile pe macadam de pe circuitul de rallycross. Toate acestea vor putea fi urmărite în rezumatul special de la prima ediţie Sibiu Rally Challenge difuzat în acest weekend de postul Motors TV.

Prima difuzare este programată vineri, 24 octombrie, de la ora 21:50 (ora României), urmată de reluări sâmbătă, 25 octombrie, de la orele 06:20, 20:50, duminică, 26 octombrie, de la ora 13:10 şi luni, 27 octombrie de la orele 11:25 şi 18:45, ceea ce înseamnă un total de peste 3 ore referitoare la prima ediţie Sibiu Rally Challenge.

Motors TV, un post dedicat tuturor vehiculelor cu motor, emite din 2000 şi este disponibil şi în reţelele de cabul din România. Motors TV are şi numeroase versiuni localizate în limba ţării în care este transmis, iar peste tot sunt disponibile versiunile internaţionale în limbile engleză, germană şi franceză.

„Ne-am atins unul dintre obiective încă de la prima ediţie a Sibiu Rally Challenge. Am vrut să avem o acoperire internaţională a evenimentului, iar Motors TV este partenerul perfect. Motors TV emite pe toate pieţele interesante, din punct de vedere turistic, pentru România, iar obiectivul nostru principal este să promovăm zona Sibiului, cu frumuseţile şi provocările din judeţ, pentru a atrage cât mai mulţi turişti. Sunt sigur că imaginile cu oraşul şi cele suprinse pe Tranfăgărăşan vor convinge şi mai mulţi străini să ne viziteze”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.

Sibiu Rally Challenge este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiui Sibiu şi susţinută de Orange România, partener principal al evenimentului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide