Simone Campedelli, impresionat de probele raliului Deltei

Autor: Andrei Ştirbu 21 ian. 2014 Raliuri

Simone Campedelli, multiplu campion al Italiei la raliuri, a participat în week-end-ul 16-19 ianuarie la sesiunea de teste pregătitoare pentru cea de a XV-a ediţie Danube Delta Rally, care va avea loc în perioada 29-31 mai 2014. Acesta l-a ajutat pe Simone Tempestini să se acomodeze cu noua lui „jucărie”, un Citroën DS3 R3, cu care Tempestini Junior va participa anul acesta în Citroën Top Driver şi în Campionatul Mondial de Raliuri pentru Juniori (JWRC). Marco Tempestini a fost şi dânsul prezent la sesiunea de teste, anunţându-şi cu această ocazie participarea la Danube Delta Rally 2014 cu noua sa maşină, un Ford Fiesta R5.

Aşa arată un Citroën DS3 R3 pus pe treabă

Evident, ajutorul a constat într-o serie de alergări pe probele speciale Eoliene şi Babadag, de care Campedelli a fost mai mult decât plăcut impresionat: „Macadamul este excelent, probele speciale din cadrul Danube Delta Rally sunt  rapide dar foarte tehnice, utile pentru a testa şi pregăti maşina pentru etapele viitoare de campionat naţional şi mondial. Sunt bucuros că am avut ocazia să particip la aceste  teste si probabil voi reveni la Tulcea”.

Ştim că vei reveni, Campedelli, ştim că vei reveni…

Co-pilotul special al lui Simone C. a fost nimeni altcineva decât Gina Pistol, un mare fan al sporturilor motorizate şi în special al raliurilor, care a profitat de fiecare clipă petrecută la teste pentru a se alimenta cu voie bună: „A fost un weekend minunat alături de echipa Danube Delta Rally. Mi-am încărcat bateriile! Parcă mă cunoşteam de-o viaţă cu toată lumea: adrenalina  şi zâmbete.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide