SSangyong Kyron vs. Honda CR-V vs. Kia Sorento

Autor: Daradics Csaba 22 sept. 2006 Teste comparative

Acest test comparativ poate fi un (alt) exemplu vizavi de progresele pe care le-au facut coreenii in ultimii ani. Odinioara, RAV4 si prima generatie de CR-V “zburdau” in voie in clasa SUV-urilor light (unele prea bune ca sa fie light…), bazandu-se mai mult pe impresia inoculata decat pe calitatile dovedite. Adica isi serveau stapanii 99% din timp in oras si, daca era nevoie, mai faceau si o mica escapada pe niscaiva drumuri forestiere, respectiv scoteau de la naftalina, iarna, tractiunea integrala.

Acest adevar dovedit (Honda a anuntat ca noul CR-V, lansat de curand, este un SUV si mai potrivit pentru oras…) nu i-a impiedicat pe unii proprietari sa creada si sa declare, foarte convinsi, ca detin un 4×4 veritabil. 

Revenind la coreenii nostri, acestia ofera la aproximativ acelasi pret (inca o data, atentie: vorbim de versiuni bine echipate) SUV-uri care au certe calitati in off-road. Alegerea noasta a cazut pe Kia Sorento si Ssangyong Kyron.

Brusc, CR-V s-a vazut incoltit din mai multe directii si… puncte de vedere, motiv pentru care si noi am fost foarte curiosi cum se va descurca.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide