De ce apar mașinile Volvo atât de des în filmele de la Hollywood?

Autor: Elena Luchian 03 feb. 2020 Știri auto

Volvo este imaginea siguranței și a sobrietății. Și de ani buni, este cel mai tare star de cinema pe care Suedia l-a trimis la Hollywood. Dar de ce apar mașinile Volvo atât de des în filmele de la Hollywood?

Galerie foto

Nu le vedem pe circuit, nici alergând după infractori, nu apar nici în scene de cascadorii. Dar le vedem cu familii la bord.

În “Twilight Saga”, au apărut pe rând un Volvo C30 și un XC90. Erau conduse de Edward Cullen, vampirul născut în 1901 și îndrăgostit de colega de liceu, Bella Swan. În “Breaking Dawn”, Edward conduce  un Volvo S60 T6 R-Design.

În “The 40-Year-Old Virgin” din 2005, Andy Stitzer, interpretat de Steve Carell, învață să conducă la bordul unui 240 DL fabricată în 1986.

În “World War Z” din 2013, Brad Pitt apare la volanul unui Volvo V70. Deși în orașul asediat de zombi, mașina este lovită în plin, familia scapă teafără și nevătămată.

În 2003, în filmul “Jobs”, Ashton Kutcher, cel care joacă rolul co-fondatorului companiei Apple, este văzut la volanul unui Volvo 145 din 1972.

Gustavo Fring, interpretat de Giancarlo Esposito, are un Volvo V70 în serialul difuzat începând cu anul 2008, “Breaking Bad”.

De ce apar mașinile Volvo atât de des în filme?

Cei care au răspuns la întrebare pe un forum al pasionaților de filme, spun că Volvo este mașina intelectualului, e un automobil cu personalitate neutră, sobră, potrivită pentru șoferii care pun accent pe siguranță.

Anul trecut, Volvo a făcut public un raport prin intermediul căruia anunța că SUV-ul XC90 nu a fost implicat în niciun accident în care o persoană aflată la bord să-și fi pierdut viața. Mai mult, de anul acesta, Volvo va limita viteza maximă a modelelor sale la 180 km/h!

“Un șofer de Volvo este un tip de treabă”, îi etichetează unul dintre repondenți pe cei care conduc mașinile producătorului suedez.

“Nu sunt nici prea scumpe, nici prea ieftine, sunt tocmai bune pentru clasa mijlocie”, explică unul dintre useri.

Altul are o justificare simplă: “Pentru că sunt extraordinare!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide