Noul Land Rover Defender este cascador profesionist în „James Bond – No Time To Die”

Autor: Elena Luchian 17 feb. 2020 Știri auto

Noul Land Rover Defender este cascador profesionist în noul “James Bond – No Time To Die”. Filmarea făcută publică de constructorul auto și de producătorii noilor aventuri ale agentului 007 vine la momentul potrivit. Land Rover demarează livrările în această primăvară.

Galerie foto

Imaginile au fost difuzate deja pe posturile de televiziune din Marea Britanie. Montajul arată o serie de cascadorii impresionante, executate de noul Defender în noul episod al seriei James Bond, “No Time To Die”.

Pe filmare apar trei SUV-uri sărind prin aer, înfruntând vaduri de râu și noroaie, în mare viteză. Dar nu mai puțin de 10 astfel de mașini au fost folosite la realizarea acestei scene.Unul dintre ele chiar se răstoarnă și aterizează pe roti. Noul Defender are o gardă la sol impresionantă de 291 mm, un unghi de atac de 38 de grade și un unghi de degajare de 40 de grade și poate traversa un vad cu o adâncime de până la 900 mm.

“Am împins noul Defender dincolo de limitele sale, dincolo de ceea ce am crezut că va fi posibil, pentru a genera senzații intense și pentru a le oferi fanilor șansa de a vedea o scenă de urmărire incredibilă, pe care o vor aștepta cu nerăbdare în No Time To Die”, explică cel care a coordonat cascadoriile, Lee Morrison.

Cei de la Land Rover spun că modelele din film nu au suferit modificări majore. Acestea au primit doar un roll cage, pentru siguranța celor aflați la bord.

“Am dezvoltat un nou standard de testare pentru Defender, cel mai dificil pe care l-am avut vreodată. Forța și rezistența sunt măsurate în cadrul unei serii de teste diferite, o serie care include și o rampă de lansare, ceea ce ne-a dat încredere că echipa de cascadori va putea realiza această scenă pentru film”, spune Nick Collin, coordonatorul gamei Defender.

La volanul unuia dintre vehicule s-a aflat Jessica Hawkins, o femeie pilot în vârstă de 25 de ani, aflată la prima sa experiență de acest gen. Pe blonda de la volan o vom vedea pe marile ecrane începând cu 2 aprilie, atunci când producția cu Daniel Craig în rolul principal va avea premiera mondială.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=u7Oc4g_CtZc&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide