VIDEO | Cinci agenți se chinuie să încătușeze un pieton recalcitrant

Autor: ProMotor 21 feb. 2020 Știri auto

Un videoclip în care cinci agenți de poliție se chinuie să încătușeze un pieton recalcitrant a devenit viral pe internet. Bărbatul a fost încătuşat cu greu de poliţişti, vineri, după ce a fost prins trecând strada prin loc nepermis şi a refuzat să se legitimeze. Bărbatul s-a luptat mai multe minute cu oamenii legii, care încercau să îl urce în maşina poliţiei.

Intră în Galeria FOTO

Poliţiştii din Constanţa au efectuat vineri dimineaţă o acţiune în zona Gării, privind traversarea neregulamentară a pietonilor. Aceştia au văzut un bărbat care a trecut strada prin loc nepermis şi au încercat să îl legitimeze.

În imaginile surprinse la faţa locului şi publicate pe o reţea de socializare se observă cum pietonul nu colaborează cu poliţiştii şi refuză să îşi arate actele. Mai mult, acesta refuză să urce în maşina de poliţie pentru a fi dus la secţie. Cei doi poliţişti încearcă minute în şir, în mijlocul străzii, să îl convingă pe acesta să meargă la secţie.

La scurt timp, în ajutorul agenţilor poliţiei rutiere vin alţi cinci poliţişti, care reuşesc în cele din urmă să îl încătuşeze pe bărbat şi să îl bage în maşina poliţiei.

Tânărul de 25 de ani a fost dus la secţie şi amendat cu 290 de lei pentru traversarea neregulamentară şi cu 1.500 de lei pentru refuzul de legitimare, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide