I-a cumpărat soției un BMW X6, declarat daună totală. Acum încearcă să-l repare

Autor: ProMotor 22 mart. 2020 Știri auto

I-a cumpărat soției un BMW X6M, care fusese declarat daună totală, și acum încearcă să-l repare. Femeia este însărcinată, iar mașina, atunci când va fi gata, va fi un cadou pentru ea. Soțul este specialist în reparații și reconstrucții auto.

GALERIE FOTO

Acest BMW X6M, declarat daună totală, trebuia să fie gata până pe 4 aprilie, atunci când soția lui urma să își primească acasă prietenele pentru un baby shower.

BMW-ul pare distrus complet: ca prin minune, grila este neatinsă, dar capota este acordeon, puntea față este ruptă, parbrizul este zob, plafonul este și el îndoit, iar bordul a ajuns peste scaunele din față. Nu este convins că motorul va porni, dar la o primă inspecție, pare să fie în regulă.

Când s-a dus să-și ia mașina cumpărată acasă, tânărul american i-a scos portierele dislocate și chederele, geamurile și alte câteva elemente, ca să nu se împrăștie pe șosea. Avea 20 de ore de condus până acasă.

“Este mai rău decât am crezut” , recunoaște viitorul tată.

Mai mult, atunci când a licitat pentru mașină, i s-a spus că aceasta va veni cu o cheie, dar nu a primit niciuna.

Vinde un BMW Seria 5 din 2015 cu 1.000 de euro.

A pus mașina pe olx ca să vadă ce se întâmplă

 

SUV-ul coupe cumpărat de el a fost fabricat în 2019. A fost implicat într-un accident grav în vara anului trecut. Aproape jumătate de an a stat în soare și ploaie, înainte ca epava să fie vândută. Nici măcar nu știe dacă cel aflat la volan a supraviețuit sau și-a găsit sfârșitul în acel accident.

Cumpărătorul spune că nu va vinde mașina decât după ce îi va pune în vedere viitorului cumpărător că vehiculul a fost daună totală. Dar acest X6 va fi condus de soția lui cel puțin patru ani de acum încolo, este planul.

În cel de-al doilea episod, după ce a cumpărat o cheie cu 360 de dolari, tânărului nu i-a venit să creadă. Motorul a pornit fără ezitare. În bord i-a apărut mesaje amuzante, având în vedere starea dezastruoasă în care se află mașina: “Capotă deschisă. Opriți-vă cu atenție!” și “Defecțiune la ștergătoarele parbrizului”. Kilometrajul arată că mașina a parcurs doar 4600 de mile (7402 kilometri).

Cei care au văzut imaginile pe YouTube sunt șocați: “Dacă nu-ți iubești soția, ar trebui să divorțezi, nu să-i dai cadou mașina asta reparată”, îi zice un user. “Cineva o să moară în mașina asta la un moment dat”, îl avertizează altul. “Arată de parcă a fost aruncată din avion!”, este de părere un alt utilizator.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide