Vinde un BMW Seria 5 din 2015 cu 1.000 de euro. A pus mașina pe olx ca să vadă ce se întâmplă

Autor: ProMotor acum 4 luni Știri

Și-a pus mașina pe olx, un BMW Seria 5 din 2015, cu preț de vânzare de 1.000 de euro și a primit zeci de mesaje și telefoane. Primul telefon a fost de la tatăl lui, care spera că mașina din anunț nu este mașina familiei.

Intră în GALERIE FOTO

Este vorba despre un BMW 528i din 2015 cu motor de 2.0 litri pe benzină, care dezvoltă 245 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată. Pe lista de dotări, vânzătorul pus pe farse, Marius, a trecut trapa, scaunele îmbrăcate în piele bej, soft close și head-up display. Astfel de mașini se vând cu cel puțin 20.000 de euro pe site-urile de profil. Ajutat de sora lui, Sandra, Marius a fotografiat cu telefonul mașina care a rulat doar 73.000 de kilometri.

“Să vadă lumea că e mașină de familie, nu de samsar”, spune presupusul vânzător cu chef de farse.

“Alfie, dacă nu ești cuminte, te pun la vânzare pe minus 10 lei. Adică dau 10 lei ca să te ia lumea”, glumește cu cel mai tânăr membru al familiei, un bishon.

Câți bani poți să negociezi, de fapt, în favoarea ta când încerci să cumperi o mașină de la un samsar

Vloger-ul încarcă toate pozele pe olx, într-un anunț cu titlul “BMW 528i cu 73.000 de kilometri reali la super-preț!” cu predare personală în Craiova. “Pentru mai multe detalii, nu ezitați să sunați”, este îndemnul care încheie anunțul. Pentru ca anunțul să nu treacă neobservat de prieteni și familie, vânzătorul dă și un share pe Facebook.

Primul telefon pe care îl primește este chiar de la tatăl său: “Spune-mi că nu e mașina noastră!”, îi spune părintele șocat. În doar câteva minute, anunțul a fost vizualizat de peste 270 de persoane, iar Marius a primit zeci de mesaje.

Un potențial client îi dă întâlnire într-o oră în centrul Craiovei. Omul insistă să-i spună prețul real. “Are câteva zgârieturi, pielea s-a colorat de la blugi, dar atât valorează, cu atât vreau să o dau, pentru că am nevoie de bani”, îi explică Marius. Cel interesat pleacă să dea o tură cu mașina. Ce reacție are atunci când află că este doar o farsă?

VIDEO:

 Comentarii
Inchide