Cum îi distrează polițiștii pe spaniolii aflați în carantină sau în izolare?

Autor: Elena Luchian 22 mart. 2020 Știri auto

Spania este a doua cea mai afectată țară europeană de răspândirea noului tip de coronavirus, după Italia. Peste 1.380 de persoane și-au pierdut viața acolo. Spaniolii nu au voie să iasă din case, dar polițiștii au găsit o modalitate pentru a le ridica moralul.

GALERIE FOTO

Două echipaje de poliție au descins pe o stradă din Mallorca. Un Renault ZOE și o Toyota Corolla cu semnalele luminoase și acustice pornite și-au făcut apariția. În loc să creeze panică în rândul locatarilor aflați în carantină sau în izolare, polițiștii au primit aplauze.

Aceștia s-au dat jos din mașini. Unul dintre ei avea o chitară. Oamenii legii au început să cânte și să danseze în plină stradă, în timp ce persoanele aflate în izolare în propriile locuințe i-au acompaniat din balcoane și de la geam.

Sfidează pandemia de coronavirus? Ce număr de înmatriculare și-a ales un șofer pentru un Ford Mustang GT?

Nu este singurul show în aer liber dat de polițiști. Autoritățile spaniole încearcă să facă tot posibilul pentru a le alunga plictiseala celor care trebuie să stea în casă.

Spania a înregistrat nu mai puțin de 25.496 de cazuri de îmbolnăviri cu noul tip de coronavirus. 1.381 de persoane și-au pierdut viața. 2.125 s-au vindecat.

https://www.facebook.com/1281535127/posts/10222474292307705/

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide