Sfidează pandemia de coronavirus? Ce număr de înmatriculare și-a ales un șofer pentru un Ford Mustang GT?

Autor: Elena Luchian 18 mart. 2020 Știri auto

Un șofer de Ford Mustang GT sfidează pandemia de coronavirus. Și-a ales pentru mașina sa din 1986 un număr de înmatriculare care să-i amintească de perioada în care a stat izolat în casă.

GALERIE FOTO

Acest șofer și-a ales o plăcuță de înmatriculare personalizată, pe care scrie “COVID19”, denumirea științifică a virusului care a afectat întreaga lume și care a provocat aproape 8.000 de decese la nivel global.

Brandon C., posesorul Mustang-ului, a trimis fofografiile editorilor de la Carscoops, cărora le-a povestit că de doi ani de zile încerca să găsească un număr de înmatriculare pentru mașina sa.

Un octogenar a câștigat un proces bizar. Acum are dreptul să folosească această plăcuță de înmatriculare

Ideea i-a venit în timp ce bea o bere cu nume de virus într-un bar local. Acesta a verificat dacă este liberă combinația de litere și cifre aleasă. Cei de la biroul de înmatriculări din Ohio l-au anunțat că poate folosi numărul “COVID19”. Mai mult, Brandon a găsit și o poreclă pentru mașina sa din 1986. O alintă “Virusul”.

Cel mai recent număr de înmatriculare bizar ales de un șofer american a fost cel care reda mesajul “IMGOD” (“Eu sunt Dumnezeu”). Pentru acest număr, un bărbat a câștigat o dispută legală, obținând dreptul de a-l folosi, dar și o despăgubire în valoare de 150.000 de dolari.

Coronavirus

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide